Massiv udrykning på Amager: Over ti udrykningskøretøjer fremme

En massiv udrykning er tidligt tirsdag aften sendt afsted til en adresse på Amager. Presse-fotos.dks udsendte oplyser, at over ti udrykningskøretøjer herunder lægebil og ambulance er på stedet

Københavns Politi er sammen med Hovedstadens Beredskab og ambulancetjenesten netop rykket ud til Brydes Alle i den københavnske del af Amager i mindst 13 udrykningskøretøjer.

Beredskabet er kørt ud til adressen, efter der klokken 17.27 indløb et alarmopkald med meldinger om brand i en lejlighed i en etageejendom.

‘Beredskabet er på vej til kraftig røg fra lejlighed. Vis hensyn til vores mandskab,’ lød det fra Hovedstadens Beredskab i forbindelse med udrykningen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sådan ser facaden til etageejendommen ud – Foto: Hovedstadens Beredskab

Ved ankomst til adressen blev røgdykkere sat ind, og kort efter kunne brandvæsenet oplyse, at det var et køkken i brand i lejligheden.

‘Ingen personer i lejligheden og ingen fare for spredning,’ oplyste Hovedstadens Beredskab.

Det er efterfølgende en opgave for Københavns Politi at klarlægge årsagen til branden. Omkring klokken 18.00 er beredskabet endnu på stedet for at foretage efterslukning.

Et andet sted i Danmark bliver den 33-årige drabstiltalte i Emilie Meng-sagen lige nu fremstillet i retten. Her er der kommet uhyggelige detaljer frem, og politiet har blandt andet oplyst, at dele fra den 17-årige pige er fundet hjemme ved den tiltalte.