29. jul. 2022 - 17:45

Mand stikker af fra politiet til fods: Nu er politiet på jagtEn mand havde formentlig ikke sin samvittighed helt på det rene side, da han fredag eftermiddag tog benene på nakken og stak af fra politiet

Omkring klokken 16.50 rettede en patruljebil fra Midt- og Vestsjællands Politi henvendelse til en mandlig bilist i en Volvo ved butikscentret Waves i Hundige.

”Det er en helt normal, rutinemæssig henvendelse vores færdselspoliti retter til manden. Men han ender med at stikke af til fods fra Volvoen og politiet,” fortæller vagtchefen fra Midt- og Vestsjællands Politi til Presse-fotos.dk.

SE OGSÅ: DEL 1 | PRESSE-FOTOS.DKS JOURNALIST PÅ NARKOREPORTAGE MED 19-ÅRIGE ASKE: ‘JEG GØR IKKE NOGEN OVERVEJELSER, INDEN JEG TAGER STOFFER, JEG GØR DET BARE’

Politiet er forløbeligt ikke klar over, hvorfor manden er stukket af, og da man undersøger Volvoen efterfølgende, bliver man heller ikke meget klogere.

”Vi undersøger selvfølgelig bilen, og der har man ikke fundet noget relevant. Næste step er at undersøge, hvem der ejer bilen, og så må vi se, om det skaber sammenhæng, eller hvad der skal ske,” fortæller vagtchefen.

Midt- og Vestsjælland var i første omgang i kontakt med manden, inden han stak af, men den samtale har ikke umiddelbart gjort politiet klogere på sagen.

Manden er endnu ikke fundet.