Mand føres væk i hvid DNA-dragt: Flere store aktioner i samme område

En mand føres væk i en hvid DNA-dragt

To personer er natten til søndag blevet anholdt og ført væk i hvide DNA-dragter. Det sker efter flere politiaktioner i området

Midt- og Vestsjællands Politi har i nat haft travlt rundt i politikredsen, hvor der er foregået flere større politiaktioner.

En af dem skete omkring klokken 22.30 på Fortunas Have i Solrød, hvor flere personer blev anholdt og kørt væk af politiet.

“Jeg ser, at to personer bliver sat i hvide DNA-drager og ført væk af politiet. Efterfølgende ankommer et fejleblad og køre en hvid personbil væk fra parkeringspladsen, som tidligere er blevet ransaget af politiet,” oplyser Pressse-fotos.dks udsendte.

Ved politiaktionen på Fortunas Have deltog to almindelige patruljer og en hundepatrulje.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den hvide bil køres her væk på et fejeblad

Omkring en time forinden havde Midt- og Vestsjællands Politi været talstærkt til stede ved Solrød Gymnasium, hvor et område blev afspærret.

Kort efter aktionen på Fortunas Have var samme politikreds og til stede i en større politiaktion i Hundige. Her ankom også lægehelikopter og ambulance.

Presse-fotos.dk har i løbet af søndagen forsøgt at få en kommentar fra Midt- og Vestsjællands Politi for at blive klogere på alle tre aktioner i området, men det har endnu ikke lykkedes redaktionen at komme igennem til vagtcentralen.

OPDATERING:

Presse-fotos.dk har nu været i kontakt med politiet, der bekræfter, at der er sket et knivstikkeri. Læs mere om det her.