Mand dræbt i eksplosion på villavej

Der er lydt et enormt brag i et villakvarter i forbindelse med en eksplosion. Politiet bekræfter nu, at en mand er afgået ved døden

Mandag middag er beredskabet massivt til stede i villakvarteret omkring Broholmvej i Korsør, hvor der tilsyneladende er sket en eksplosion.

Ifølge den indledende anmeldelse til brandvæsenet er der sket et stort brag i kvarteret, og genstande er fløjet ind i de omkringliggende haver.

I anmeldelsen oplyses det, at en person i forbindelse med eksplosionen er fundet afgået ved døden.

Sydsjællands og Lolland-Falster bekræfter på det sociale medie X, at beredskabet er talstærkt til stede på en adresse på Broholmvej, hvor de undersøger et mistænkeligt forhold.

‘Følg politiets anvisninger på stedet. Buslinje er omlagt: tjek Rejseplanen,’ lyder det fra politikredsen.

En nabo på stedet oplyser til B.T., at alle hendes døre og vinduer er blæst ind som følge af eksplosionen.

“Jeg lå og tog en lur på sofaen, da jeg bliver vækket af den her enorme eksplosion,” fortæller naboen til mediet. Hun ønsker at være anonym.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet er massivt til stede i villakvarteret sammen med øvrigt redningsmandskab

Presse-fotos.dks udsendte til stedet oplyser, at en lægehelikopter har været tilkaldt og for kort tid siden er lettet fra et grønt område i nærheden.

Anmeldelsen om forholdet har myndighederne modtaget klokken 11.10.

Presse-fotos.dk har flere gange forsøgt at få en kommentar fra vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi for at få bekræftet de indledende anmeldelse til brandvæsenet, men politiet har indtil videre ikke ønske om at kommentere sagen yderligere.

Senere bekræfter Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at der er sket en eksplosion i villakvarteret, og at en mand er afgået ved døden.

‘Politiet er synligt til stede i området, hvor vi undersøger en eksplosion i et villakvarter. Borgerne opfordres til at følge politiets anvisninger,’ oplyser politiet på det sociale medie X.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil senere melde mere ud i sagen. På nuværende tidspunkt er de nærmere omstændigheder for eksplosionen ikke kendt i offentligheden.

Presse-fotos.dk følger sagen …

En tilfældig person har netop fundet en studenterhue i den sø, hvor en ung student frygtes omkommet. Politiet har derudover nye oplysninger om eftersøgningen i den tragiske sag.