Ung student forsvandt i sø: Nu er genstand fundet ved vandet

Et vidne har nu fundet en studenterhue i den sø, hvor en en 20-årig nyudklækket student natten til lørdag forsvandt

En tilfældig person har søndag fundet en studenterhue ved Nørresø i Viborg, oplyser politiet mandag formiddag.

“Den er fundet af et vidne, som forklarede, at den forsvundne havde haft huen på, da de sejlede derfra. Det var ikke hans egen, men en piges studenterhue, som den savnede havde byttet hue med,” forklarer politikommissær Maria Jensen fra lokalpolitiet til TV Midtvest.

Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi Jeppe Holgersen oplyser foruden den fundne studenterhue, at der mandag vil indgå dykkere fra Forsvaret i eftersøgningen.

Derudover vil det i løbet af formiddagen blive besluttet, i hvor høj grad, at eftersøgningen vil blive genoptaget – men sikkert er det altså, at dykkerne vil indgå.

Ud over brugen af dykkere er der ellers intet nyt i sagen, siden eftersøgningen blev indstillet søndag aften.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet benytter søndag vandsøgningshunde i sagen

Den 20-årige student forsvandt natten til lørdag omkring klokken 02.00, da han sammen med to kammerater ville sejle tværs over Nørresø i hver deres kajakker.

På den anden bred var det kun de to venner, der ankom, og siden har ingen hørt eller set fra den 20-årige mand.

Myndighederne har lørdag fundet to tomme kajakker i søen og har i løbet af weekenden ledt med blandt andet overfladesvømmere, både, en helikopter og hundepatruljer.

Presse-fotos.dk følger sagen …

Politiet har været ud med en sørgelig nyhed vedrørende den forsvundne student. Politiet har afprøvet næsten alle metoder og kan melde ud om seneste nyt i eftersøgning.