03. mar. 2023 - 16:23

Mads Ehmsen fundet død: Nu ligger svar på obduktion klarSyd- og Sønderjyllands Politi har fredag fået foretaget en obduktion af afdøde 26-årige Mads Ehmsen, der havde været forsvundet i over en måned. Resultatet af den ligger nu klar

Torsdag blev 26-årige Mads Ehmsen fundet død i Varde Å i området nær Dronning Margretes Vej i Vardes centrum efter en anmeldelse klokken 12.59.

Fredag formiddag meldte Syd- og Sønderjyllands Politi ud, at med sikkerhed havde identificeret liget som værende Mads Ehmsen.

Fredag eftermiddag er svaret på obduktionen af liget blevet færdigt, og det viser, at der ikke umiddelbart ligger en kriminel handling bag den 26-åriges dødsfald.

‘Der er ikke umiddelbart noget i de foreløbige resultater af obduktionen, der peger på en kriminel handling, men der skal nu foretages en række retskemiske og tekniske undersøgelser,’ oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Før de undersøgelser ligger klar, kan politiet ikke oplyse yderligere, men obduktionen har endnu ikke påvist dødsmåde eller dødsårsag.

Området i Varde Å, hvor den 26-årige mand blev fundet, er torsdag og fredag blevet afsøgt for eventuelle genstande, der kunne have betydning for sagen.

Mads Ehmsen havde været forsvundet siden den 23. januar.

SE OGSÅ: 19-ÅRIGE PATRICK GRAFF PEDERSEN VOLDTOG 65-ÅRIG KVINDE MED GAGBALL

Fra findestedet af Mads Ehmsen


ANDRE LÆSER OGSÅ