Lastbilchauffør risikerer sigtelse for uagtsomt manddrab efter voldsom ulykke

En lastbilchauffører risikerer en sigtelse for uagtsomt manddrab efter en trafikulykke på E45 Nordjyske Motorvej tidligt mandag morgen. Fire biler og en lastbil var involveret i den voldsomme ulykke, fremgår det af et svar fra Østjyllands Politi til B.T.

To personer sad efter ulykken fast og havde behov for at blive hjulpet ud, mens både brandvæsen og beredskab fjernede vragdele og både lastbil og biler. I den forbindelse var motorvejen helt spærret af i nordgående retning mange timer efter ulykken.

To personer blev kørt på sygehuset i ambulance i forbindelse med ulykken. Den ene er stadig i kritisk tilstand.

En bilinspektør blev efterfølgende kaldt til ulykkesstedet for at foretage undersøgelser og klarlægge de nærmere omstændighederne omkring ulykken. Der er dog endnu ingen konklusion i den forbindelse.

Til B.T. siger Østjyllands Politi, at lastbilchaufføren risikerer en sigtelse for uagtsomt manddrab, hvis det skulle ske, at personen, som er i kritisk tilstand, skulle afgå ved døden.

– Jeg har fået bekræftet, at han for nu bliver sigtet for uagtsom legemsbeskadigelse, og hvis vedkommende dør, så sigtes han for uagtsomt manddrab, siger vagtchef Bo Christensen.