30. sep. 2022 - 15:52

Lastbil og tre personbiler involveret i uheld: Skaber stor kø på flere motorvejeEn lastbil og tre andre køretøjer har været involveret i et færdselsuheld på E45 Motorvejen ved Kolding – det skaber lige nu massiv kø

Fredag eftermiddag klokken 15.03 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse af et færdselsuheld på E45-motorvejen ved 64 Kolding Vest i sydgående retning.

Derfor er politi-, brand- og redningsmandskab netop nu på stedet.

”En lastbil og tre yderligere køretøjer har været involveret i et færdselsuheld på motorvejen. Vi er lige nu ude på stedet sammen med det øvrige beredskab og har spærret af,” fortæller vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi til Presse-fotos.dk.

Han oplyser samtidig, at motorvejen i sydgående retning er afspærret, men at det er muligt at passerer via afkørselsbanen, hvis man skal videre syd på eller mod Esbjerg.

Vagchefen har lige nu ikke en tidshorisont for, hvor længe man er på stedet.

Uheldet har skabt store kødannelser i området på E45-motorvejen. I skrivende stund strækker køen sig fra 64 Kolding Vest og helt op til kort efter Sønder Vilstrup. Køen rammer også E20-motorvejen, der fletter ind.

SE OGSÅ: BREAKING LUFTSIRENER OG AFSPÆRRINGER: GÅ INDENFOR OG LUK DØRE OG VINDUER!

Umiddelbart er der ikke sket livstruende personskader som følge af uheldet.

”Vi har ikke nogen meldinger på, at der skal være sket alvorlig personskade, men vi skal lige have folk ind omkring skadestuen, før vi kan være helt sikre,” fortæller vagtchefen.

OPDATERING KLOKKEN 16.20:

Sydøstjyllands Politi oplyser nu, at motorvejen igen er helt åben. Der er dog dannet store køer, og derfor skal bilister forvente en del ekstra rejsetid.