Lastbil og personbil i voldsom ulykke: Labrador reddes af beredskabet

En personbil og en lastbil stødte fredag formiddag sammen i den sydjyske by Almind – en hund blev reddet ud af personbilen

Klokken 09.08 fredag fik Sydøstjyllands Politi en anmeldelse af et alvorligt færdselsuheld med fastklemte i krydset mellem Dons Landevej og Donsvej i Almind, der ligger lige nord for Kolding.

Her var en hvid personbil med to personer og en sort labrador ombord stødt sammen en lastbil.

Kort efter sammenstødet var beredskabet fremme med mindst to ambulancer, to brandbiler og to politibiler.

Her kunne brandmænd redde den sorte labrador og to personer ud af den sammenkrøllede, hvide personbil. Den sorte labrador blev taget med over i vejkanten og fik hjælp.

”Hunden fik noget vand og pleje af en brandmand. Den så ud til at have det godt, fordi den så glad ud,” fortæller Presse-fotos.dks fotograf.

SE OGSÅ: DRAMATISKE AKTIONER I NAT: SØMMÅTTER, MASKINPISTOLER OG EN HÆR AF BETJENTE, DER OMRINGEDE PENGEFIRMA

Selv om uheldet ser meget alvorligt ud, så fortæller vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi til Presse-fotos.dk, at det ikke umiddelbart tyder på, at de involverede personer er alvorligt kvæstede.

”Hvis der er død eller meget alvorligt tilskadekomne, så rekvirerer vi normalt bilinspektører, og det er ikke gjort her. Jeg ved, at de to i personbilen har haft synlige skader og brug for hjælp, men jeg er ikke klar over, om de er kørt til hospitalet,” fortæller vagtchefen til Presse-fotos.dk.

Han fortæller, at begge personer i personbilen var kontaktbare efter uheldet. Han kan ikke fortælle noget om tilstanden på hunden, der også var impliceret i ulykken.

Lastbilchaufføren skulle ikke umiddelbart været kommet til skade.

Årsagen til ulykken er ukendt.