16. sep. 2023 - 21:28

Kvinde var i kritisk tilstand efter ulykke i kørestol: Er afgået ved dødenEn 73-årig kvinde er død, efter at hun lørdag eftermiddag faldt ned i en bæk uden for Thisted.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi på X, tidligere kendt som Twitter.

Annonce

Kvinden, som var i selskab med en 74-årig mand, kørte i el-kørestol på vejen Over Engen i nærheden af Thisted. Af uvisse årsager kørte kvinden ned i en bæk ved vejen, oplyste Ole Vanghøj, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til TV Midtvest tidligere lørdag.

– Den ældre mand, der gik med rollator, forsøgte at få hende op i en halv time, men det var først, da en forbipasserende kom, at der blev tilkaldt hjælp. Formentlig har den ældre mand ikke haft mobil på sig, siger han videre.

LÆS OGSÅ: KVINDE KØRTE I BÆKKEN I SIN KØRESTOL: HUN ER I KRITISK TILSTAND

Den 73-årige kvinde blev bragt til hospitalet med ambulance. Hendes tilstand blev efterfølgende betegnet som værende meget kritisk, oplyste politiet. Manden var afkølet og blev derfor også kørt på hospitalet.

Til dagligt boede kvinden på et plejecenter i Thisted, skriver TV Midtvest. Det samme gør den ældre mand. Ifølge mediet Nordjyske er der tale om et ægtepar.

Annonce


ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER