Kvinde: Tak til de betjente, der stoppede min mand!

En kvinde har sendt et brev til politiet, hvor hun takker dem for at have stoppet hendes mand, der skulle til at køre spritkørsel.

I et opslag på Facebook gengiver Midt- og Vestsjællands Politi noget af brevet, de har modtaget fra kvinden:

“Til de betjente, der stoppede min mand i august 2021.

Hej med jer! Jeg vil gerne takke jer. I stoppede min mand om formiddagen, hvor han havde drukket. Hvilket er utilgiveligt.

LÆS OGSÅ: For meget vand på vejen: Kvinde kunne ikke komme ud af sin bil

Da I stoppede ham og tog ham med for at få udtaget en blodprøve, spurgte I ham, om han ville have hjælp til sit alkohol problem. Det ville han gerne, og I hjalp med ham med at ringe til Alkolinjen. Det havde I ikke behøvet, men det gjorde I.

Det I gjorde, er faktisk skyld i, at han gik i behandling og ikke har rørt alkohol siden.

I drømmer ikke om, hvor stor jeres tilbud og hjælp har betydet for sikre veje og ikke mindst for vores familie.

LÆS OGSÅ: Flammer og røg fra brændende hus: Brandbiler og ambulance på stedet

Det, at I valgte at ringe sammen med ham, var det, der gjorde hele forskellen. Jeg håber, I forstår, hvor taknemmelig jeg og min mand er. Jeg håber, I fortsætter det gode arbejde og viderebringer til jeres kollegaer, at det nytter at tilbyde hjælp og især at hjælpe med at ringe op. Jeg skriver, fordi jeg synes, I skal vide, hvor stor betydning jeres hjælp havde.

Mange tak for jer, I vil altid have en plads i mit hjerte💖