Kvinde knust i arbejdsulykke

En kvinde er tidligt fredag morgen afgået ved døden efter at være blevet knust under stor vægt

Politiet har fredag klokken 06.23 modtaget en anmeldelse om en alvorlig arbejdsulykke hos virksomheden Funkisfood i den vestjyske by Borris.

Her er en 57-årig kvinde, der var ved at blande produkter til fremstilling af müslibarer, blevet mast under nogle store kar, som faldt ned over hende.

Det skriver Dagblad Ringkøbing Skjern.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Ulykken er sket ved Funkisfood i Skjern.

“Da lægen når frem, står det klart, at kvinden har pådraget sig så svære skader, at hun bliver erklæret død,” siger Martin Bjerg fra lokalpolitiet i Ringkøbing til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Karrene faldt ifølge mediet ned over kvinden, da en kollega var ved at flytte nogle paller, de var læsset på.

Kollegerne udøvede førstehjælp, indtil en lægehelikopter nåede frem. Men på trods af kollegernes indsats stod hendes liv altså ikke til at redde

De pårørende til den 57-årige kvinde er blevet underrettet om dødsfaldet.

Peder Kjølhede, der er bestyrelsesformand i Funkisfood, bekræfter over for TV Midtvest, at en ansat fra virksomheden har været udsat for en arbejdsulykke.

“Vi er ved at få overblik over situationen. Vores fokus er på medarbejderne,” siger Peder Kjølhede til mediet og oplyser, at der psykologhjælp på vej til virksomhedens ansatte

Arbejdstilsynet er nu på stedet for at undersøge de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet og arbejdsulykken.

Virksomheden Funkisfood indkøber, forarbejder og fremstiller produkter, der primært hører under kategorien kolonialvarer. Det tæller blandt andet nødder, mandler, frø, kerner og mysli.

Vrede bilister har fredag tage sagen i egen hånd og har begået selvtægt i forsøget på at fjerne blokerende klimaaktivister fra kørebanen. Presse-fotos.dk var med på sidelinjen, mens akitvisterne blev skubbet væk og deres bannere blev taget.