Kvinde fundet livløs i hus

Søndag formiddag rykkede redningsmandskabet ud til en brand i et hus, hvor der var kraftig røgudvikling. Det tog længere tid at få styr på branden og tømt huset for den kraftige røg. Da røgen havde lagt sig, har redningsmandskabet fundet en kvinde, der lå livløs i huset på Lindevej i Karup.

Det skriver TV Midtvest.

“Brandfolkene begynder at lufte ud, og så finder de en livløs kvinde derinde”, siger vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Bøje Hansen til mediet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er R6242589-1024x683.jpeg

Det lykkedes at genoplive den 51-årige kvinde, men hun er i kritisk tilstand. Derfor er hun blevet fløjet til Rigshospitalet.

Ingen andre er kommet til skade i forbindelse med branden, men der er store materielle skader, fortæller  indsatsleder Jesper Hesselberg til mediet.

“Der var røgspredning i hele huset, som er røg- og sodskadet og ubeboeligt. Tøj, møbler og så videre er meget skadet” fortæller indsatslederen, som også kommer med en stærk opfordring til alle.

“Sørg for, at I har røgalarmer, og test at de virker. Tjek også at batterierne sidder i, og at de virker”, lyder det fra indsatslederen.

Kvindens pårørende er underrettet.