Kunsthal Charlottenborg åbner sæsonen med gratis fest

Snart er der gratis fest på Kunsthal Charlottenborg.
Flere kunstinstitutioner holder til på Kunsthal Charlottenborg. Udover Kunsthal Charlottenborg har Det Kongelige Danske Kunstakademi og Danmarks Kunstbibliotek også bopæl der.

Kom til gratis sæsonåbning på Kunsthal Charlottenborg. Oplev interaktive videoinstallationer og farverige fabeldyr.

Kunsthal Charlottenborg åbner inden længe dørene for en ny sæson, og i anledning af sæsonåbningen bliver der afholdt fest. Åbningsfesten indbyder endda til to vidt forskellige udstillinger.

Der er tale om årets store temaudstilling om kunstig intelligens og den første udstilling i Skandinavien med den newzealandske billedhugger Francis Upritchard.

I forlængelse af udstillingerne vil kunsthallen blive transformeret til mørke, interaktive videoinstallationer, farverige figurer og mytologiske fabeldyr i både lille og stor skala.

Oplev kunst gratis

Du kan opleve udstillingsåbningerne kvit og frit, da der er gratis entré. Derudover spiller Santino i foyeren og Apollo Bar serverer gratis bobler til de første 100 gæster.

I løbet af aftenen vil du ligeledes være i stand til at købe øl, vin, drinks og dagens ret i Apollo Kantine.

Kurator Nadim Samman og flere deltagende kunstnere vil inden åbningen af udstillingen Poetics of Encryption give en introduktion til udstillingen, værkerne og tilblivelsesprocessen bag dem.

Det foregår i kunsthallens biograf, og her er det også gratis at deltage. Der er dog begrænset pladser, så pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet fra klokken 15.30.

Efter introduktionen rykker festen videre til Black Box med gratis entré den første time, og ellers vil der hen over aftenen være en række musikalske og visuelle performances.

Du kan læse mere om sæsonåbningen her.

Sæsonåbningen finder sted fredag den 27. september klokken 16-00 og foregår på Nyhavn 2, 1051 København.

K7 er i gang. Her får ungdommen mulighed for at opleve 200 museer landet over gratis.