Krop af livløs ung kvinde flyder rundt

En 27-årig dansk kvinde er ifølge udenlandske medier død efter en drukneulykke

En 27-årig dansk kvinde er ifølge flere mexicanske medier fundet død i vandet ud for kysten i den mexicanske by Cancun.

Det skriver flere engelsksprogede medier med base i Mexico herunder Riviera Maya News. Også det mexicanske medie La Verdad Noticias har skrevet om drukneulykken.

Udenrigsministeriet bekræfter over for Ritzau, at det kender til en sag, der involverer en dansker i Mexico, men har ikke yderligere kommentarer.

– Udenrigsministeriet er bekendt med sag, der involverer dansker i Mexico, men har tavshedspligt i personsager og kan derfor ikke oplyse yderligere, skriver ministeriet i et skriftligt svar.

Ifølge de mexicanske medier var den danske kvinde studerende på et universitet i Mexico og var på ferie i Cancun.

Den 27-årige kvinde var mandag morgen ude og svømme med en anden person, skriver Riviera Maya News. Men hun blev revet med af kraftig strøm.

Et redningshold ankom til stranden omkring klokken syv mandag, efter at en person på stranden havde observeret en livløs person i vandet. Det skriver Riviera Maya News.

Kraftig vind og strøm gjorde det svært for redningsholdet umiddelbart at lokalisere en person i vandet, lyder det.

Der har i flere dage været kraftig vind i området, skriver Riviera Maya News. Det skyldes ifølge mediet et sammenstød mellem vejrsystemer. Området har også været ramt af regn.

Ifølge det engelsksprogede medie Mexico News Daily er det det femte dødsfald i år ved den specifikke strand – Playa Gaviota Azul.

/ritzau/

Illustrationsfoto