Kom gående på gaden med kuffert fuld af hash

For de fleste lignede det nok bare en mand på vej på ferie, men på baggrund af troværdige oplysninger til politiet rettede betjente onsdag formiddag henvendelse til en 59-årig mand, der kom gående på gaden med en stor kuffert.

Ifølge politiets oplysninger skulle den 59-årige mand være i besiddelse af en større mængde narko, og han blev derfor også bedt om at fremvise indholdet i sin kuffert.

Oplysninger blev givet til politiet, som tog hurtigt affære.

Det var betjente fra Østjyllands Politis Specialpatrulje, der rettede henvendelse til den 59-årige mand, der kom gående på gaden i Kongsvang i Aarhus med en stor kuffert.

I kufferten havde den 59-årige mand i omegnen flere kilo hash til en samlet værdi af flere hundrede tusinde kroner, og han blev derfor sigtet for forsøg på salg af narko og anholdt.

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

Politiet beslaglagde hashen med henblik på senere konfiskation og destruktion, og den 59-årige mand blev løsladt senere på dagen efter endt afhøring.

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her

På grund af risiko for svamp tilbagekalde Rema 1000 og Nemlig.com i samarbejde med producenten en drikkevare, oplyser Fødevarestyrelsen.


onp