28. nov. 2023 - 16:35

Knivstik og røveri midt i København: Politiet anholder en person mere!Politiet har anholdt yderligere en person i forbindelse med et røveri ved Kongens Nytorv Station midt i København, således at der nu er tre anholdte.

Københavns Politi skriver på X (det tidligere Twitter):

“I forbindelse med røveri i dag kl. 1509 i Grønnegade har vi tæt på gerningsstedet anholdt 2 personer. Vi vil i den forbindelse gerne i kontakt med en civil borger, der hjalp til. Vi vil fortsat være tilstede i området, så hvis du har set noget ring 114. I forlængelse af tidligere X vedr. røveri i Grønnegade har vi anholdt endnu en person, således at der nu i alt er 3 anholdte.”

Tre personer begik tirsdag kl. 15 et røveri mod en juvelér-butik i Grønnegade, som er en af de mange gader, der støder op til Kongens Nytorv.

LÆS OGSÅ: Knivstikkeri på Kongens Nytorv: En person kvæstet

Desuden skete der to minutter senere et knivstik på Kongens Nytorv, men det er i skrivende stund uklart, om der er en sammenhæng imellem de to forbrydelser.

Metrotrafikken har i forbindelse med politiets arbejde på stedet været forstyrret med mange forsinkelser som konsekvens.