Klubmedarbejder begår seksuelle overgreb: “Der er noget fascinerende ved det”

En meget grov sag er netop nu for retten i Hillerød. I fredags skulle den 51-årige tiltalte for retten i Hillerød, og det var nogle voldsomme oplysninger der kom frem inden for salens fire vægge.

En 51-årig mand sidder i øjeblikket for retten. Her er han tiltalt for en lang række seksuelle overgreb og krænkelser mod op til fem drenge.

Han er ligeledes tiltalt for optagelser og besiddelse af hjemmelavet børneporno.

Alle tiltalerne skulle have fundet sted da manden arbejdede i en sjællandsk fritidsklub for børn.

Det skal være foregået i syv år frem til 2013 og igen i et par år frem til hans og en medtiltalt mands anholdelse i 2023.

Han erkender sig skyldig i nogle af forholdende.

Manden kunne tilsyneladende ikke komme med en troværdig forklaring, da anklageren spurgte, hvorfor han ikke greb ind. Samtidig kunne han heller ikke forklare, hvorfor han filmede de to drenge fra fritidsklubben mens de havde fuldbyrdet samleje i mandens hjem i Nordsjælland.

Anklageren mener, at manden filmede samlejet, uden de to drenges vidende om det. Senere i processen skulle en af drengene have modtaget filen på et USB-stik, men det nægter manden skulle være sket på hans opfordring.

Da manden bliver spurgt ind til aktiviterne og det faktum, at den ene dreng kun var 13 år, ved han ikke helt hvad han skal sige. Han udtaler at han havde mange overvejelser omkring det, men at der var noget fascinerende ved det, skriver Ekstra Bladet.

De seksuelle aktiviteter med de to drenge skete i løbet af 2010. Begge de to drenge havde han igennem flere års kommen og gåen i fritidsklubber et åbenlyst usundt afhængighedsforhold til. 

Den tiltalte mener stadig, at han var drengenes “ven”.

“Jeg har ja-hatten på i forhold til, hvad folk gerne vil. Dén gode tilgang sidder dybt i mig. Som hvis folk gerne vil kravle op i et træ. Men altså, her skulle jeg have været den voksne. Men det var jeg jo ikke. Grænsen var brudt ned”, sagde den tiltalte under henvisning til tre episoder fra efteråret 2010.

Den 51-årige mand forsøgte konstant at nedtone sin ageren i sagen. Han brugte opkaldsfremmende udtryk som ‘mentor’ og ‘guide’.

Hvilken slags guide han mener han er må være uvist, men manden virker til at have høje tanker om sig selv og sin ageren.

I hvert fald står han fast på, at de seksuelle aktiviteter nærmest udelukkende skete på børnenes initiativ.

Den 51-årige var ofte med på en kigger når de 2 drenge eksperimenterede i mandens hjem. Andre gange havde han også selv sex med drengene.

I retten forklarede han detaljeret om, hvordan han fik udløsning.

Arkivfoto

En af drengene hævder at det skulle have fundet sted op til ti gange. Det var den 51-årige ikke enig i, og forklarede yderligere, hvordan han aldrig tiggede eller bad drengene. Det skete altid på deres opfordring, hvor han så gik med på ideen.

Dertil beskriver han sin egen tilgang til det som ‘legende’

Generelt har den 51-årige mand svært ved at omtale sig selv som skurken. Han beskriver ofte hans egen adfærd som værende ‘akavet’ eller ‘dum’, som nok ville være de færrreste menneskers betegnelser for den slags ageren.

Manden erkender, at han ved flere lejligheder deltog i gensidig oralsex i forhold til de forurettede drenge. Men fuldbyrdede samlejer nægter han at have gennemført med nogen af drengene.

Den overgrebstiltalte klubmedarbejder måtte fredag i retten opgive at forklare, hvorfor han også optog og gemte et særpræget billede af en mindreårig drengs erektion.

Episoden udspillede sig i 2010. På det tidspunkt var offeret 15 år. Flere andre forhold med tilknytning til seksuelle overgreb over for samme dreng går tilbage til 2006. Han var cirka 11 år, da de første overgreb begyndte. 

Du kan læse mere om sagen her.