Katherine Diez åbner op: Solgte sin krop for 1000 kroner

Katherine Diez

I tirsdags udgav Katherine Diez bogen ‘I egen barm’. Bogen kommer ind på mange episoder i influencerens liv blandt andet, hvordan en mand i trediverne betalte hende og en veninde for at være seksuelt sammen, da hun var 16 år.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at influenceren Katherine Diez har udgivet en ny bog.

‘I egen barm’ udkom i tirsdags og udsnit fra bogen, hvor man får mange detaljer om hendes liv, er efterhånden blevet flittigt delt.

Ifølge Politiken fortæller Katherine Diez blandt andet om et kokainmisbrug, voldsomt ubehagelige seksuelle oplevelser, en til tider utryg barndom, en giftig mediebranche og en spiseforstyrrelse.

Særligt detaljer om hendes kæresteforhold, til henholdsvis Dan Jørgensen og Adam Price har vækket opsigt.

I bogen fortæller hun, at længe før hun fandt sammen med de to, oplevede hun noget ingen forældre ville ønske for deres børn.

Her åbner Katherine Diez nemlig op om en episode, hvor hun som 16-årig blev betalt for at have sex med sin veninde. Manden der betalte var dengang i trediverne.

Det beskriver Se og Hør.

Katherine Diez fik 1000 kroner for at være sammen med veninde

“Hun havde en ven, som ville betale for at se os være sammen. Og jeg ville gerne tjene tusind kroner. En aften mødte vi op hjemme hos den her “ven” i hans lejlighed inde i Aarhus C. Han var over tredive. Det var hans kammerat også. Jeg var 16 år. (…) Vennen serverede vin og ectasy og fortalte os, hvad vi skulle gøre.

Sådan skriver Katherine Diez i bogen, og fortsætter.

“Pludselig lå jeg dér på en sofa i en fremmed lejlighed ved siden af Chris (Veninden, red.) og blev taget på skift af to mænd over tredive og følte, det var skræmmende, men ikke som sådan forkert. De syntes jo bare, at vi var lækre. Jeg var ikke bare væk på ecstasy. Jeg var væk, punktum,” pointerer hun.

Ifølge Se og Hør beskriver hun herefter meget eksplicit, hvordan den næsten dobbelt så gamle mand kommanderede de to teenagere seksuelt.

Adam Price beskylder Katherine Diez for krænkelse af privatlivets fred med hendes nye bog. Bogen beskriver intime detaljer fra deres forhold.