Kaos og ballade ved Københavns Lufthavn

Politiet er netop ankommet til stedet

Der er netop nu kaos og ballade ved Københavns Lufthavn, efter klimaaktivister er begyndt at blokere et trafikknudepunkt

En gruppe på omkring 25 klimaaktivister foretager søndag omkring klokken 13.30 en blokade af biltrafikken foran Københavns Lufthavn.

Billeder og video fra stedet viser, at bilister er frustrerede og dytter af aktivisterne, som ikke gider fjerne sig fra vejen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Klimaaktivisterne sidder her på vejen

Aktivisterne blokerer et kryds på Ellehammersvej ved Terminal 3 i begge retninger og har blandt andet taget bannere med, hvorpå der er trykt ‘Forbyd privatfly’ og ‘Ban privat jets’.

Presse-fotos.dk er ikke bekendt med, hvor længe vejen vil være blokeret af aktivisterne, men en større kø er begyndt at ophobe sig.

Lufthavnsvagter og Københavns Politi er ankommet til stedet, men aktivisterne har endnu ikke fjernet fra vejen.

Senere meddeler Presse-fotos.dks udsendte, at aktivisterne er blevet fjernet fra vejen.

“De står inde til siden nu, men jeg ved ikke, om de har tænkt at stille sig ud på vejen igen – det sker nogle gange,” lyder det fra vores udsendte.

Politiet har søndag morgen bekræftet, at man har fundet to døde personer ved et skovområde til en stor sø. Det sker efter en større politiaktion i området, hvor en lang række andre redningsmyndigheder også deltog.