Kæmpemæssig udrykning på Amager: Afgået ved døden

En massiv udrykning med omkring 15 udrykningskøretøjer herunder blandt andet tre lægebiler er hastet ud til en adresse på Amager. En person er afgået ved døden

Fredag aften klokken 21.41 har Københavns Politi modtaget en anmeldelse om brand på et plejehjem på Ugandavej i Kastrup.

Det bekræfter vagtchef Martin Kajberg over for Presse-fotos.dk.

“Jeg kan fortælle, at vi er på stedet, og at en ældre kvinde er afgået ved døden efter en brand. De pårørende er blevet underrettet om dødsfaldet,” siger vagtchefen.

“Vores indledende tese er, at branden er opstået efter rygning i sengen, men det er nu noget, vi skal have set nærmere på.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der skete en massiv udrykning til stedet i minutterne efter anmeldelsen

Vagtchefen fastslår, at ingen andre personer er kommet til skade under branden. Den blev relativt hurtigt slukket, efter brandvæsenet ankomst.

Presse-fotos.dks udsendte oplyser, at branden har krævet en massiv udrykning.

“Lige nu kan jeg tælle tre lægebiler, op til syv politibiler samt seks brandbiler. Derudover er der ambulancer og civile patruljer,” lyder det fra vores udsendte.

Fredag aften pågår der samtidig en kæmpe brand i en bygning i Rødovre, hvor tårnhøje flammer puster sig ud af vinduerne. Røgsøjlen er flere hundrede meter høj og kan ses mange kilometer væk.

Presse-fotos.dk følger sagen og opdaterer med mere info i løbet af lørdag …