Kæmpe flammehav raserer adresse

Brandvæsenet rykkede massivt ud til en voldsom brand i et industrikvarter i Skanderborg. Nu fortæller vidner, at høje eksplosioner blev hørt, mens brandvæsenet har gjort skaderne op

Mindst 23 brandkøretøjer og 60 brandfolk hastede tirsdag aften ud til en voldsom brand med meldinger om høje brag på Niels Bohrs Vej 36, hvor blandt andet en sportsforretning har adresse.

Østjyllands Brandvæsen oplyste under udrykningen, at branden var så voldsom, at brandfolk måtte trække sig fra stedet.

“Det er en slags emballagefabrik med en administrationsbygning og en produktionshal, hvori der var gasflasker, som gjorde, at mine folk lige måtte trække sig tilbage,” sagde operationschef Jørgen Hansen til Østjyllands Brandvæsen, mens branden stod på.

Det er formentlig gasflaskerne, som mange vidner inklusiv Presse-fotos.dks udsendte kunne høre eksplodere.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Flammerne var mange meter høje

Brandvæsenet kæmpede med flammerne natten igennem og kunne henad morgenen erklære branden for slukket.

Nu kommer Østjyllands Brandvæsen med en melding om skadernes omfang.

‘Tirsdag klokken 20.32 modtog Østjyllands Brandvæsen melding om brand i industribygning på Niels Bohrs Vej i Stilling ved Skanderborg. Det viste sig hurtigt at være en af de helt store brande. Vi pt indsat med 23 køretøjer og 60 mand og vil være tilstede resten af natten,’ oplyser Østjyllands Brandvæsen og tilføjer:

‘Der er styr på branden. Store materielle skader. Vi er på stedet resten af natten med reduceret styrke,’ oplyser Østjyllands Brandvæsen.

Ingen personer er kommet til skade under branden.