Sådan er Jannis nye sexliv: Vi er vilde i sengen

Hvis det ikke er gået op for dig endnu, så er det celebre par Janni og Karsten ikke længere sammen. Kort tid efter bruddet med milliardæren kunne Janni berette om en spirtny forelskelse. Nu tager hun skridtet videre, og fortæller, hvad hun har savnet og det er altså ikke for børn.

Kærlighed, sex og berøring.

Det lader til at være nogle af de ting, som Janni har savnet allermest i slutningen af sit ægteskab med Karsten Ree.

Ifølge Janni selv kan man nærmest leve på en sten, hvis bare de tre ting kan blive opfyldt. Og gerne flere gange om dagen, fortæller hun i et video interview med Ekstra Bladet.

“Nu får jeg da i hvet fald rigtig dejlig sex – det er jo ikke nogen hemmelighed”, siger Janni fnisende før hun uddyber.

Hun beskriver hvordan hun altid har haft meget sex i sine forhold, og der var måske ikke det store liv i lagnerne i hendes sidste år med Karsten.

Hun mener sagtens at der kan være gang i lagnerne i flere år, hvis man selv gør en indsats for det selvfølgelig.

Nu er det en lykke på en anden måde, hvor hun tidligere har forklaret, at ægteskabet med Karsten til sidst var mere som et far/datter forhold.

Nu er det lykke med sex, kærlighed og masser af berøring.

Ifølge Janni så sker de her ting bare. Det er nærmest universet der har sendt Jeppe i armene på den tidligere ‘oddset-babe’.

“Jeg er blomstret helt op. Det er sex mange gange om dagen, hvor som helst og hvor man næsten ikke kan lade hinanden være – vi har dejlig vild sex.”

Lykken stråler nærmest ud af øjnene på Janni. Hendes nye kæreste Jeppe stemmer i da journalisten spørger, om han er enig i, at der er god aktivitet i soveværelset i de her dage.

Janni runder sit interview af med EB ved at fortælle, at hun bestemt ikke har noget at klage over.

Der bliver sat ord på følelserne, der er gang i soveværelset og nu får Janni alt det, som hun har længtes efter.

Læs hvordan de danske myndigheder i årtier har accepteret barnebrude.