Ild i villa: Presse-fotos mand ankom før beredskabet

Familiens unge mennesker sad på deres værelser, da de pludselig hørte underlige lyde udendørs. Det viste sig, at der var brand i huset

Omkring klokken 20.30 onsdag aften blev Nordsjællands Politi sammen med brandvæsenet kaldt ud til en brand i Slangerup på Tornebakke 3. Her var gået ild i en villa.

Men inden brandvæsenet var ankommet til stedet, var Presse-fotos mand allerede til stede og hjalp til med det, han kunne.

”Da jeg ankommer, er beboerne noget chokeret, fordi branden ikke er under kontrol,” fortæller han.

SE OGSÅ: ARBEJDSULYKKE MED FASTKLEMT MAND: KOLLEGAER TILBYDES KRISEPSYKOLOGER

Kort efter ankom brandvæsenet i to store brandbiler og en indsatslederbil, ligesom politi og ambulance også kører ind på pladsen ved villaen.

”Da branden kommer under kontrol, og beboerne godt kan se, at hele huset ikke brænder ned, tager de det meget godt. Der kommer lidt mere ro på. De stod og talte med politiet et stykke tid,” siger Presse-fotos mand.

Han oplyser, at der har stået en del brænde under en trappe, som der pludselig er gået ild i. Spekulationerne går på, om det er en ukrudtsbrænder, der har sat ild i det brænde, der stod under trappen. Det er dog uvist, om det er sådan.

”Da ilden begynder at få fat i både brænde og trappe, bliver nogle unge mennesker på øverste etage opmærksomme på, at det brænder, fordi de hører nogle underlige lyde uden for og reagerer på det,” fortæller Presse-fotos mand.

SE OGSÅ: 14-ÅRIG FRYGTEDE FOR SIT LIV: TRUET MED STOR KØKKENKNIV

Der er ikke sket nogen personskade under branden.