15. jun. 2022 - 17:15

14-årig frygtede for sit liv: Truet med stor køkkenknivEn blot 14-årig dreng fra Mørkøv blev truet på livet med en stor køkkenkniv af en 16-årig dreng fra nabolaget

Da en 14-årig sammen med sine venner kom gående ned ad Fresiavej i Holbæk tirsdag eftermiddag, blev han og de andre overrasket af en 16-årig dreng, som truede den 14-årig med en køkkenkniv.

Da den 14-årige så kniven stak han og vennerne af og meldte klokken 11.51 straks episoden til politiet.

Det fik Midt- og Vestsjællands Politi til at sætte en større eftersøgning i gang efter gerningsmanden. Eftersøgningen involverede flere patruljer og hundepatruljer.

SE OGSÅ: PERSON RAMT AF POLITIBIL: HASTET VÆK I AMBULANCE

Politiet fik hurtigt identificeret den 16-årige knivmand, da den 14-årige på forhånd kendte ham. De to havde kort forinden haft en diskussion over de sociale medier.

Da Midt- og Vestsjællands Politi blev opmærksomme på identiteten på den 16-årige, kom de efter en intensiv eftersøgning i kontakt med ham, og han blev anholdt på en adresse på Hovedgaden i Holbæk. Han blev sigtet for trusler på livet og overtrædelse af knivloven, og blev af politiet bragt til Holbæk politistation. Her var både en værge og de sociale myndigheder også troppet op og var til stedet i forbindelse med afhøringen af den 16-årige.

SE OGSÅ: 15-ÅRIG PIGE SKREG OG FLYGTEDE: POLITIET SØGER VIDNER

Politiet fandt i forbindelse med eftersøgningen af drengen en stor køkkenkniv med en bladlængde på 21 centimeter henkastet nær det sted, hvor den 14-årige var blevet truet.