14. jun. 2022 - 15:27

15-årig pige skreg og flygtede: Politiet søger vidnerFoto: Rigspolitiet

En 15-årig pige blev mandag aften antastet af en ukendt person, men formåede hurtigt at flygte fra stedet.

Nu efterlyser politiet vidner, som har set noget, de kan bruge i deres efterforskning.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 23:09 mandag aften.

Den 15-årige pige har forklaret, at hun gik alene til fods på et stisystem ved søerne ved Mastrupvej i Støvring, som ligger cirka 20 km fra Aalborg.

Her blev pigen passet op af en ukendt person, som tog fat om omkring hende.

Det skete ved 22:45-tiden.

Pigen fik skubbet den ukendte person væk og råbte op i samme forbindelse.

Det fik også den ukendte person til at tage benene på nakken og flygte fra stedet.

Personen beskrives som: spinkel af bygning, cirka 180 centimeter høj og iført grøn army-jakke med hætte. 

– Det er en meget ubehagelig oplevelse. Derfor tager vi anmeldelsen seriøst, og vores efterforskning er i fuld gang: Vi håber, at vi kan få klarlagt, dels hvem personen er, dels hvad årsagen er til, at pigen blev antastet, siger Mikkel Brügmann, der er politikommissær og efterforskningsleder.

Nordjyllands Politi har foretaget undersøgelser på stedet, blandt andet sporsøg med patruljehunde, ligesom man har afhørt forskellige personer til sagen.  

Politiet søger samtidig efter borgere, der har set en person der passer med det signalement, politiet er kommet med – eller andre, der i øvrigt har oplysninger i sagen. 

– Hvis man bor i området og har en udvendig overvågning, så kan det ligeledes være meget behjælpeligt for vores arbejde, hvis man gennemser sin overvågning og kontakter os, hvis personen ses på overvågningen, lyder det fra politikommissær Mikkel Brügmann. 

Mikkel Brügmann oplyser slutteligt, at politiet fra onsdag den 15. juni vil være til stede på Støvring Bytorv ved Jernbanegade i tidsrummet fra klokken 10:00 til klokken 14:00 med den mobile politistation, hvor borgere er velkommen til at henvende sig, hvis de har oplysninger eller spørgsmål i relation til sagen.

Alle informationer i sagen kan også gå til politiet på telefon 114.