01. nov. 2022 - 15:26

Politiet slår fast: Sådan skete tragedien i PræstøPolitiet slår nu fast, at den 49-årige mand fra Præstø i sidste måned først slog sin kæreste og deres fælles barn ihjel. Nogle dage efter begik han så selvmord.

“På baggrund af den intensive og meget omfattende efterforskning af sagen har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi klare indikationer af, at den 49-årige mand har dræbt kvinden og den 11 måneder gamle pige. Han har herefter gemt dem i Næbskoven og nogle dage senere begået selvmord,” skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Dag for dag: Sådan fandt politiet de to lig i Præstø

Liget af manden fandt politiet i hjemmet på Svanevej i Præstø tirsdag 11. oktober. De offentliggjorde fundet dagen efter.

Den 30-årige kvinde og den 11 måneder gamle baby fandt politiet efter intens eftersøgning til lands, til vands og fra luften tirsdagen efter.

LÆS OGSÅ: Præstø-sagen: Sådan blev de to dræbte fundet

“Selvom vi nu er sikre på hændelsesforløbet, så udestår der fortsat noget efterforskning i sagen. Men overordnet set betragter vi sagen som afsluttet, fortæller vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der har været efterforskningsleder på sagen.”