Brøndbyhooligan efterlyses efter overfald i S-tog

Obs: Politiet har anholdt den formodede gerningsmand, og derfor fjerner Presse-fotos.dk hans beskrivelse og billede fra artiklen

Københavns Politi deler nu billeder af en mand, som er mistænkt for et overfald i et S-tog efter fodboldkampen mellem F.C. København og Brøndby IF den 1. april. En person er allerede sigtet i sagen.

En mand forsøgte at stoppe nogle i at tømme en pulverslukker ud af vinduet på S-toget. Det fik han betalt.

Som led i efterforskningen af et voldeligt overfald på en mand i et S-tog offentliggør Københavns Politi nu billeder af en af de personer, der mistænkes for at have begået volden.

Overfaldet fandt sted den 1. april i forlængelse af fodboldkampen i Parken mellem F.C. København og Brøndby IF.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Efterforskningen af sagen har indtil videre ført til, at politiet har sigtet en 24-årig mand, og Københavns Politi håber nu, at der er borgere, der kan genkende den anden mistænkte, som ses på billederne. Kan man det, eller har man andre oplysninger til sagen, bedes man kontakte politiet på 1-1-4, skriver de.

I et særtog mellem Svanemøllen Station og Brøndbyøster Station forsøgte den forurettede at tale to andre fra at anvende en pulverslukker ud af togets vindue. Herefter blev den forurettede tildelt flere slag og spark.

”Vi har en klar formodning om, at den mistænkte godt ved, at vi leder efter ham, så jeg vil opfordre ham til at melde sig selv. Vi hører selvfølgelig også meget gerne fra borgere, der kan genkende ham og måske kan hjælpe os med at finde frem til ham,” siger politikommissær Nikolaj Mortensen i pressemeddelelsen.

Lige nu bliver en MENY stormet af mennesker, fordi de er kørende med flere tilbud til under fem kroner. Læs mere om det her.