Hovedvej spærret efter kraftig regn: Beredskabet fremme

Det kraftige nedbør på Fyn har givet store problemer for bilister, beredskabet og alle andre, der har bevæget sig ud på vejene onsdagen igennem.

På Hovedvej 44 ved Aaby mellem Faaborg og Svendborg ligger kørebanen under så meget vand, at det kan være farligt eller umuligt at køre gennem vandmasserne. Det illustreres på billederne, at der er større mængder af vand på kørebanen og derfor også redningsmandskab til stede.

Det er enorme mængder af vand, som er faldet over store dele af landet i dag. Det er således ikke kun på Hovedvejen mellem Faaborg og Svenborg, at beredskabet er på overarbejde med pumpen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

LIGE NU LÆSER ANDRE: BILER FANGET I SNEDRIVERNE: SNERYDDERE KÆMPER FOR AT FÅ DEM FRI

Derfor er beredskabet og slamslugerfirmaet blevet tilkaldt til stedet, hvor man har afspærret stedet for at få pumpet vandet væk.

Det er derfor ikke muligt at komme gennem stedet, men der vil blive åbnet om kort tid. Det antages at blive åbnet grundet beredskabets arbejde med slamslugere på stedet. Arbejdet antages at medføre, at vejene igen kan benyttes af trafikanter til at færdes i området.

Presse-fotos.dk har gennem hele dagen kunne berette om oversvømmelser og trafikale problemer, som følge af det voldsomme vejr flere steder i landet. Nogle politikredse har sågar opfordret til kun at føre motorkøretøjer, hvis dette anses for nødvendigt, som følge af vejret.