03. jan. 2024 - 21:16

Biler fanget i snedriverne: Sneryddere kæmper for at få dem friOnsdag aften er stormen nåede nye højder og store konsekvenser for mange bilister, lastbil- og buschauffører.

Især i Gistrup sidder flere køretøjer fast i snedriverne, mens det kraftige snevejr stadig står på i store dele af Jylland. Som det også illustreres på billederne, er det både mindre og større køretøjer, som er kørt fast i de store mængder af sne.

Det vises ligeledes på billederne, at sneryddere allerede befinder sig på stedet for at sikre, at det igen vil være muligt at færdes på vejene i området.

(Artiklen fortsætter under videoen)

LIGE NU LÆSER ANDRE: BRANDBIL I UHELD: VÆLTET I GRØFTEN PÅ HOVEDVEJ

Der er blevet kaldt forstærkninger til Hadsund Landevej, hvor der er bliver kæmpet med at få ryddet sneen så meget, at de mange køretøjer kan komme fri. Det er dog en hård kamp, da snevejret ikke har nogen planer om at stoppe lige foreløbigt.

Derfor har både Nordjylland- og Østjyllands Politi opfordres alle til at blive hjemme og ikke køre ud, medmindre det er meget nødvendigt. Dette er blot en ud af flere politikredse, som opfordre til ikke at køre ud på nuværende tidspunkt.

Presse-fotos.dk har gennem hele dagen kunne berette om oversvømmelser og trafikale problemer, som følge af det voldsomme vejr flere steder i landet.