Her kan du se EM på storskærm i København

EM i fodbold er lige om hjørnet, og der er flere gode muligheder for at opleve landsholdet på storskærm i København. Vi har samlet et udpluk af muligheder til dig.

Danmarks herrelandshold skal møde Slovenien den 16. juni, England den 20. juni og Serbien den 25. juni. Det bliver fantastiske dage med fodbold og fællesskabsfølelse.

Landskamp på storskærm

TV2 arrangerer EM-fest på Islands Brygge.

På Enghave Plads vil du kunne se de kampe som DR har rettighederne til. Det vil sige den første og den sidste kamp.

Banegården vil vise alle EM-kampene på en udendørs storskærm. Uanset hvilken kamp du vil se, kan du være sikker på at finde en livlig og engageret skare af fodboldinteresseret på Banegården.

Pavillon Beer Garden den velkendte gamle pavillon i Fælledparken, viser alle EM kampe på en udendørs storskærm. Til Danmarks kampe er der en DJ der vil sætte stemningen. Der er begrænset antal pladser, så kom i god tid.

Kayak bar under Knippelsbro, viser Danmarks kampe på 2 storskærme. Det anbefales at komme i god tid.

Der er storskærm ved Hafnia Hallen, samt salg af øl og pølser. Der skal du reservere en billet, det kan du gøre her.

Se EM i fodbold i biografen på det store lærred, i Park Bio på Østerbro. Der skal reserveres billet, det kan gøres her.

Der er også masser muligheder for at se kampene indenfor på diverse beværtninger. Blandt andre The old Irish København, Café Runddelen og Halmtorvet 9, viser de danske kampe.

Klampenborg galopbane viser kampen mod Serbien på deres 59 kvm storskærm. Der skal du ligeledes have billet, den kan du få her.

Vi er sikre på, at København vil blive fyldt med glade danskere i rødt og hvidt. Det vil være en oplagt mulighed for at skråle med på “Der er et yndigt land” og “Vi sejler op ad åen”.