Hanne With-morder i ‘blodrus’: Slagter dømt for mordet

En 54-årig mand er blevet dømt for mordet på den 23-årige Hanne With. Den unge kvinde er blevet kvalt i sin kærestes lejlighed i 1990. 34 år efter mordet er en mand nu blevet dømt.

Onsdag tog den tiltalte plads i Københavns Byret, hvor han nu er blevet dømt. Flere detaljer er kommet frem i sagen og både anklager og forsvarer er kommet sine argumenter.

Anklageren startede sin procedure med en klar udmelding. Der er ingen tvivl om, at gerningsmanden har haft til hensigt at dræbe, lyder det fra anklageren.

Hanne With har fået skåret halsen over og havde et snit blot tre centimeter fra rygsøjlen. Derfor kan der ikke være nogen tvivl om, at der er tale om mord og ikke vold med døden til følge.

(Artiklen fortsætter under billedet)

På brutal vis

Anklageren vil ikke godtage nogen forklaring fra hverken forsvarer eller tiltalte, som tidligere har givet forklaring.

“Det er umuligt at forstille sig, at den tiltalte, med de beviser der er i sagen, ikke er gerningsmanden. Tiltalte var hjemme ved Hanne With, og de har haft en form for seksuel relation. Derefter har han dræbt hende på brutal vis”, fortæller han ifølge TV 2.

Forvareren i sagen, Mette Grith Stage, mener, at hendes klient burde få en straf på 10 år. Hun erkender, at der er sket en tragedie, men klientens fortid væk fra kriminalitet må spille en rolle, mener hun.

“Min klient har holdt sig fri fra kriminalitet i næsten 30 år, og det må have en betydning. Det er ikke et udtryk for, at jeg ikke anerkender, at der er sket en tragedie”, fortæller hun i retten.

Dømt for mord

54-årige slagter Henrik Krogh Rasmussen er dømt for drabet på 23-årige Hanne With.

Han er dømt til 11 år og seks måneders fængsel. Dommeren mente ikke, at slagteren kom med en fyldestgørende forklaring på, hvordan hans DNA endte i den dræbte kvindes lejlighed.

Brænd op i helvede

En person på tilhørerrækkerne råber til den dømte, at han må brænde op i helvede.

Den skyldiges svar kommer prompte:

“Det må du kraftedeme også, kælling”, råber den dømte på vej ud ad retslokalet.

LÆS OGSÅ:

Strube skåret over: Sådan blev Hanne With dræbt