08. okt. 2023 - 7:29

Hamas terrorister jubler mens livløs ung kvinde paraderes rundt i GazaMed høje jubelbrøl og spyt mod hendes halvnøgne, livløse krop, bliver en ung kvinde båret rundt i gaderne i Gaza, efter hun er blevet kidnappet i forbindelse et uhyggeligt terrorangreb i Israel (Presse-fotos.dk advarer nederst i artiklen om et voldsomt billede)

Under terrororganisationen Hamas’ overraskelsesangreb på Israel lørdag morgen blev også en udendørs dansefest med ellers glade mennesker nær den israelske by Kibbutz Urim overløbet af terrorister med automatvåben.

En kvinde i start 20’erne, som CNN har identificeret som tysk-israelske Shani Louk, blev kidnappet af Hamas til festen.

Nu viser en ny video, at hendes livløse krop bliver paraderet rundt i Gazas gader.

En bevæbnet mand, der holder en granatkaster, har i videoen sine ben over den unge kvindes talje, mens en anden mand holder fast i hendes dreadlocks.

‘Allahu Akbar,’ jubler mændene, mens de stolt fremviser hendes livløse krop. Det betyder ‘Gud er stor’ på arabisk.

En større gruppe af mænd samles senere omkring køretøjet, hvor kvinden ligger, for at slutte sig til jublen.

Her spytter en af mændene på hendes hoved, da bilen kører afsted.

Presse-fotos.dk kender ikke til Shani Louks tilstand i videoen, men hun ses helt ubevægelig og fremstår livløs.

Den uhyggelige video er delt af Hamas på det sociale medie telegram, men Presse-fotos.dk har valgt ikke at bringe den, da den er grafisk og afskyelig.

The Washington Post har været i kontakt med Shani Louks kusine, der bekræfter, at der er tale om den unge kvinde.

“Vi genkendte hende på tatoveringerne, og hun har lange dreadlocks,” fortalte Louks fætter til mediet efter at have set videoen.

Det tyske medie Bild har set en video, hvor Shani Louks mor Richarda tidligere udtalte sig om kidnapningen at hendes datter.

“I morges blev min datter, Shani Nicole Louk, en tysk statsborger, kidnappet sammen med en gruppe turister i det sydlige Israel af palæstinensiske Hamas,” sagde hun. 

“Vi fik tilsendt en video, hvor jeg tydeligt kunne se vores datter bevidstløs i bilen med palæstinenserne og dem, der kørte rundt i Gaza-striben. Jeg beder dig sende os al hjælp eller nyheder. Mange tak.”

SE OGSÅ: ULYKKE PÅ DYBBØLSBRO – REDNING TALSTÆRKT FREMME

Terrororganisationen Hamas angreb lørdag morgen Israel ved at skyde omkring 3.000 raketter ind over civile områder. Samtidig brød op til 1.000 terrorister ind over grænsen fra Gaza til Israel og skabte skræk og rædsel i flere byer. På det sociale medie X viser videoer, at der var henrettelseslignende tilstande på gader og veje.

Indtil videre er tabstallene opgjort til omkring 300 israelere. De fleste af dem er civile – herunder børn, kvinder og ældre. Derudover har både den israelske regering og Hamas bekræftet, at mindst 100 israelere er blevet taget til fange af sidstnævnte. Blandt dem er både soldater, civile- børn, kvinder og mænd.

På flere videoer, der florerer på det sociale medie X, kan man se andre unge kvinder skrigende i panik blive tvunget op på motorcykler og kidnappet ind i Gaza af Hamas’ terrorister. Det er ukendt, hvilken skæbne flere af dem er rendt ind i – men mindst en anden kvinde fra festivalen er blevet fundet død i en bil.

Israel har siden udført flere modangreb på mål i Gaza med bombardementer fra jagerfly. De seneste meldinger fra palæstinensiske myndigheder lyder, at omkring 250 personer i den forbindelse er dræbt.

Der er mere end 1.000 såret på begge sider.

Israels regering har lovet enorm hævn efter angrebet fra Hamas, og man forventer en snarlig landinvasion af Gaza. Derfor meddelte israelske myndigheder lørdag aften, at civile palæstinensere hurtigt bør forlade området.

Presse-fotos.dk advarer under her om et voldsomt billede:

Et screendump fra videoen – Foto: X (det tidligere Twitter)
Den unge kvinde i start tyverne Shani Louk