08. okt. 2023 - 8:21

Video viser terrorister kidnappe ung kvinde foran hendes kæresteDen unge kvinde Noa, der skrigende og panisk tvinges op på en motorcykel og kidnappes af Hamas – Foto: Det sociale medie X

En video på det sociale medie X, viser øjeblikket, hvor en ung kvinde i paniske skrig tvinges op på en motorcykel og køres ind i Gaza til en uvis skæbne

Ved en musikfestival i det sydlige Israel nær grænsen til Gaza angreb Hamas’ terrorister lørdag formiddag civile og feststemte mennesker under et storstilet terrorangreb flere steder i Israel.

Annonce

En video, der florerer på det sociale medie X, viser, at en ung kvinde ved navn Noa Argamani sidder bag på en motorcykel, der kører væk, mens hun skrigende tigger om hjælp.

Den unge kvindes kæreste bliver på videoen holdt fast af mellem fire og fem mænd, mens han har hænderne bundet bag ryggen.

CNN har været i kontakt til kærestens bror.

“På videoen kunne jeg se min brors kæreste Noa, der er bange og rædselsslagen … Jeg kan slet ikke forestille mig, hvad der går gennem hendes hoved – de paniske skrig på motorcyklen, når nogle svin holder hende fast og ikke slippet,” fortæller broren til mediet.

Annonce

“Min bror, som er en stor fyr, to meter høj, træner fire gange om ugen, en rigtig stærk fyr. De holdt ham måske fire eller fem personer og førte dem bare mod Gaza, tror jeg,” tilføjede broren.

Presse-fotos.dk har på grund af videoens karakter valgt ikke at bringe den.

Vidner på stedet oplyser ifølge CNN, at mange civile og uskyldige mennesker er blevet kidnappet fra festivalen.

SE OGSÅ: ULYKKE PÅ DYBBØLSBRO – REDNING TALSTÆRKT FREMME

Annonce

Terrororganisationen Hamas angreb lørdag morgen Israel ved at skyde omkring 3.000 raketter ind over civile områder. Samtidig brød op til 1.000 terrorister ind over grænsen fra Gaza til Israel og skabte skræk og rædsel i flere byer. På det sociale medie X viser videoer, at der var henrettelseslignende tilstande på gader og veje.

Indtil videre er tabstallene opgjort til omkring 300 israelere. De fleste af dem er civile – herunder børn, kvinder og ældre. Derudover har både den israelske regering og Hamas bekræftet, at mindst 100 israelere er blevet taget til fange af sidstnævnte. Blandt dem er både soldater, civile- børn, kvinder og mænd.

På en anden video, der florerer på det sociale medie X, kan man se den unge kvinde Shani Louk liggende halvnøgen og livløs på et køretøj, mens Hamas’ terrorister kører hende rundt i en fejringsparade på gaden i Gaza. En stor menneskemængde med mænd jubler på videoen over den livløse kvinde, mens andre mænd spytter hende i hovedet. Shani Louk blev også kidnappet af terrorister på den musikfestivalen tæt ved grænsen til Gaza.

Israel har siden udført flere modangreb på mål i Gaza med bombardementer fra jagerfly. De seneste meldinger fra palæstinensiske myndigheder lyder, at omkring 250 personer i den forbindelse er dræbt.

Der er mere end 1.000 såret på begge sider.

Israels regering har lovet enorm hævn efter angrebet fra Hamas, og man forventer en snarlig landinvasion af Gaza. Derfor meddelte israelske myndigheder lørdag aften, at civile palæstinensere hurtigt bør forlade området.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER