Grov forbrydelse mod kvinde: Denne mand SKAL fanges

Obs: Syd- og Sønderjyllands Politi har nu identificeret den mistænkte gerningsmand, og derfor fjerner Presse-fotos.dk han billederne af ham fra artiklen

Politiet offentliggør nu billeder af en unavngiven mand, der efterlyses i forbindelse med en grov forbrydelse begået mod en kvinde

I et håb om at det kan føre til hans pågribelse, beder politiet nu borgerne om hjælp og deler i den forbindelse flere billeder af en mand med offentligheden.

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi mistænker man manden for at stå bag et forhold den 3. april 2024 omkring klokken 16.

Politikredsen oplyser, at manden ved Jernbanegade 14 i Ølgod nord for Varde udsatte en kvinde for et voldeligt overfald.

Da han endnu ikke er blevet identificeret, bliver hans billede nu delt med offentligheden.

Manden beskrives som værende 20 til 25 år, 180 til 185 centimeter høj, spinkel af bygning, lys i huden med kort, lyst hår.

Manden var på gerningstidspunktet iført sorte joggingbukser af mærket Addidas og en sort collagejakke med hvide striber samt hvide sko og gule snørrebånd.

Hvis du kan genkende manden eller har andre informationer i sagen, bedes du kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Presse-fotos.dk har i en anden sag fået aktindsigt i et uhyggeligt anklageskrift, hvor en 29-årig mand netop er blevet dømt for at tæske et værgeløst offer ihjel. Da politiet ankom til stedet timer efter, mødte der dem et uhyggeligt syn.