Grisetransport vælter i rundkørsel: ‘700 grise bliver nu aflivet’

Voldsomme scener udspiller sig lige nu på kørebanen ved Vindinge på Østfyn, hvor grise bliver aflivet, fordi en grisetransport er væltet

Tirsdag morgen omkring klokken 8.10 er en ‘helt fuld’ grisetransport væltet under et solouheld i en rundkørsel ved Hjulbyvej og Bøjdenvej i Vindinge (Nyborg) på Østfyn.

Det oplyser Fyns Politi.

Grise er i forbindelse med uheldet væltet ud af transporten og løber nu rundt på vejen.

SE OGSÅ: POLITIET JAGTEDE 14-ÅRIG PÅ STJÅLET MOTORCYKEL: BLEV HASTET TIL HOSPITALET

Fyns Politi er ankommet til stedet og råder bilister, der ellers skulle ad den vej, til at søge alternative ruter. Uheldet har allerede skabt kø i området.

Presse-fotos.dks fotograf var til stede cirka 20 minutter efter, uheldet blev anmeldt.

“Der er en betjent, der har fortalt mig, at cirka 700 grise nu bliver aflivet, fordi de er stresset. De står og skærer halspulsåren over på flere af dem,” fortæller fotografen fra ulykkesstedet.

Halspulsåren blev angiveligt skåret over, efter grisene var blevet skudt med en boltpistol. Presse-fotos.dk skal også gøre opmærksom på, at vi ikke har kunne få bekræftet øvrige steder, om der har været 700 grise ombord på transporten, og hvor mange af dem der er blevet aflivet.

Fyns Politi kan endnu ikke oplyse, hvorfor uheldet er sket.

Der er ikke meldinger om personskade.

Man forventer, at der går flere timer, før oprydningsarbejdet er afsluttet.

OPDATERING KLOKKEN 14.15:

Politiet oplyser, at man nu har afsluttet arbejdet ved den væltede grisetransport, og at trafikken igen kan passere frit.