04. okt. 2022 - 9:38

Grise fanget i flammerne under staldbrand: Flere dyr er døde og aflivetTidligt tirsdag morgen er flere dyr afgået ved døden efter en større gårdbrand i Tjele

Tirsdag morgen klokken 04.00 fik Midt- og Vestjyllands Politi og Midtjysk Brand & Redning en anmeldelse om, at der var flammer i en staldbygning på Nørreåvej i Tjele.

Annonce

Her er flere grise blevet fanget i flammerne.

”Bygningen derude har været totalt overtændt, så der er flere døde dyr, men på nuværende tidspunkt har vi ikke overblik over hvor mange, der er tale om,” fortæller vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Jens Claumarch til Presse-fotos.dk.

Presse-fotos.dks fotograf befandt sig også ved branden, der til sidst fik taget på stalden til at styrte sammen.

”Jeg har fået oplyst herude, at flere grise er døde i ilden, og at der efterfølgende også er blevet aflivet nogle,” siger fotografen.

Annonce

SE OGSÅ: FLERE PERSONER STUKKET NED: FIRE ER ANHOLDT

Presse-fotos.dk har været i kontakt med vagtcentralen hos Midtjysk Brand & Redning, der oplyser, at indsatsen på adressen stadig pågår og nemt kan gøre det resten af formiddagen.

Midt- og Vestjyllands Politi har dog forladt stedet.

”Vi er ikke på adressen mere, men senere i dag vil vi sende nogle betjente derud, som skal vurderer skadernes omfang og se, om der er nogle derude, vi skal snakke med,” fortæller Jens Claumarch.

Annonce

Han kan endnu ikke oplyse brandårsagen.

Der er ikke sket skade på nogen mennesker.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER