04. okt. 2022 - 9:04

Flere personer stukket ned: Fire er anholdtFire personer er natten til tirsdag blevet anholdt efter knivstikkerier i Herning

En person blev stukket i ryggen, og en anden blev stukket i armen under flere knivstikkerier i Herning mandag aften som følge af et opgør om et mindre pengebeløb.

Mandag klokken 22.20 fik Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om et knivstikkeri på Banegårdspladsen i Herning.

Da politiet kort tid efter ankommer til stedet, finder betjentene en person, der er blevet stukket i armen, fortæller vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Simon Skelkjær til TV Midtvest.

Ud fra et signalement, som den sårede mand afgav til politiet, finder betjente kort efter en anden knivstukket mand i en nærliggende 7-Eleven. Han var blevet stukket i ryggen.

”Hvem der begynder, og hvem der fortsætter, er vi i gang med at undersøge lige nu,” siger Simon Skelkjær til TV Midtvest.

Som følge af afhøringer af de to mænd kunne politiet senere på natten anholde to andre mænd, som også var en del af knivstikkerierne. De blev anholdt på en adresse i Herning.

Alle fire personer er blevet anholdt, men de to sårede mænd ligger på nuværende tidspunkt på hospitalet uden for livsfare.

Man forventer at fremstille de fire mænd i grundlovsforhør tirsdag.

Simon Skelkjær oplyser, at årsagen til knivstikkerierne skyldes et mindre pengebeløb.

SE OGSÅ: UHELD PÅ BEGGE RETNINGER AF MOTORVEJ: LANGE KØER I MORGENTRAFIKKEN

Presse-fotos.dks fotograf var i nat til stede tæt på gerningsstedet. Han oplyser, at knivstikkeriet skete i parkeringskælderen under Herning Station.

“Politiet er tilstede med en hundepatrulje i P-kælderen under Herning Station. Patruljen kom tilbage fra en gyde på Fonnesbechsgade med noget, der ligner bevisposer,” fortalte fotografen omkring klokken 02.00 i nat.

Alle fire involverede er teenagere.