Genstand eksploderer i København

En genstand er eksploderet foran en diamant-forretning i København. Politiet har nu afspærret et område omkring stedet, mens en efterforskning pågår – samtidig søges hjælp i offentligheden

“Der er ødelagte vinduer på den anden side af gaden helt op til 3. sal. Det er fragmenter, der er blevet skudt over på modsatte facade.”

Sådan lyder beskeden lørdag middag fra Presse-fotos.dks udsendte, der er til stede på Toftegårds Allé i Valby.

Københavns Politi er også på stedet med flere betjente og har i forbindelse med eksplosionen startet en efterforskning. Indtil videre er politiet dog nærmest på bar bund.

“En eller anden form for genstand er eksploderet, men vi ved endnu ikke så meget om, hvad der er sket. Det samme gælder omkring motivet,” siger vagtchef ved Københavns Politi Stefan Ladeby til Presse-fotos.dk.

Han har en klar opfordring til borgere med mulige relevante oplysninger i sagen.

“Vi vil meget gerne opfordrer personer med viden herunder eventuelle vidner, der har set eller hørt noget, til at kontakte os på telefon 1-1-4.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet er i gang med at afhøre personer på stedet

Ingen personer er under eksplosionen kommet til skade, men der fremgår altså tydelige skader på både diamant-forretningen og på andre omkringliggende huse.

Ifølge betjente på stedet er eksplosionen sket omkring klokken 04.00 natten til lørdag.

Presse-fotos.dk følger sagen …

I en meget tragisk sag florerer der flere billeder på de sociale medier af en ung student, der efterlyses. Der er samtidig sket en støre udrykning af akutlægebil, ambulancer og politi til et sted, da han nu frygtes omkommet.