Galleri: Se alle billederne fra FCKs guldfest

Denne aften bliver FCK kåret til danske mestreArtiklen opdateres løbende med billeder som dagen skrider frem

Fodboldklubben FC København sikrede sig i sidste weekend det danske mesterskab, da Brøndby IF slog FC Nordsjælland.

Søndag er fodbold-Danmark så endelig nået til Superligaens sidste spillerunde, hvor også FC København i Parken vil få deres guldmedaljer hængt om halsen.

Først skal kampen mod Randers FC dog spilles, selv om der intet er på spil for de to hold. Den kamp starter klokken 17.00.

SE OGSÅ: MAND DØD PÅ LILLEBÆLT: BÅD SEJLEDE I RING

Se alle billeder fra kampen og fejringen her:

Der er fest i Fælledparken før kampstart:

Her starter kampen mod Randers:

I det 13. minut smider FCKs fans badedyr på banen – du kan læse mere HER om hvorfor, de gør det:

I tillægstiden ved 1. halvlegs afslutning scorer Stephen Odey fra Randers kampens første mål, så stillingen blev 0-1 til udeholdet. Det er også resultatet, som holdene går til pause med:

FCKs Viktor Claesson scorede til 1-1 i det 82. minut. 1-1 blev også kampens slutresultat. Dermed er dette års sæson nu slut. FCK endte nummer et med 59 point. Det er fire point ned til FC Nordsjælland på andenpladsen

Se billeder fra den resterende del af spillernes fest i Parken HER.