For et år siden døde lille Ida af kræft: Motor-cyklister kører og samler ind til andre børn

I en alder af kun seks år fik Ida Trøstrup i 2020 at vide, at hun kun havde et år tilbage at leve i. Hun holdt en måned ekstra, men 25. august sidste år måtte hendes lille krop give op.

“Jeg kendte Ida og hendes familie, og jeg besluttede mig for, at der måtte være noget, vi kunne gøre,” fortæller Stig Sølvhøj, som dengang i 2020 sammen med Ronni Grenick og Hunters MC samlede 42.000 kroner ind, der kunne forsøde tilværelsen for lille Ida i det år, hun havde tilbage at leve i.

Stig Sølvhøj og Ronni Grenick har med slænget fra Hunters MC. slået sig sammen med Børnecancerfonden for at hjælpe andre børn i samme situation.

De er begge motorcykel-entusiaster, og derfor har de denne lørdag arrangeret en motorcykel-tur – Idas Run – hvor de samler penge ind til Børnecancerfonden.

“Motorcykel-miljøet er desværre ofte kendt for noget skidt. Det er rigtig ærgerligt. Vi laver for eksempel et run, hvor vi samler penge ind til Godhavnsdrengene og et run til fordel for Dyreværnet – og nu altså også Idas Run, hvor vi hjælper Børnecancerfonden.”

Idas Run begynder hos Hunters i Dragør, fortsætter til L.O.S. i Hedehusene, videre til Stop 39 i Slagelse og slutter så kl. 11.30 hos Korsoranerne i Korsør, som var Idas hjemby.

LÆS OGSÅ: Se video og de vilde billeder: Roskilde drukner i vand

“Håbet er, at vi kan samle lidt mere end de 42.000 kroner ind, som vi samlede ind for to år siden – også selvom vejret er imod os,” siger Stig Sølvhøj og henviser til de voldsomme regnmasser, der vælter ned over Sjælland denne lørdag formiddag.

“Nogle giver 300 kroner, andre giver mere, og der er hele klubber, der samler ind til sagen. Men alle donationer og alle beløb er velkomne,” understreger han.

Pengene går ubeskåret til Børnecancerfonden, og hvis du vil hjælpe, kan du sende dit beløb via MobilePay på 600019. Du kan se med det samme, at pengene er gået ind.

“Mandag gør vi så op og ser, hvor mange penge der er kommet ind. Og så kører vi i øvrigt sidste lørdag i august igen til næste år for at samle ind til Børnecancerfonden,” siger Stig Sølvhøj.

(Opdatering: Nederst på siden kan du se de fem billeder fra ankomsten i Korsør)