24. jun. 2022 - 21:54

Fly sikkerhedslander i København efter melding om røgudvikling i flyetEt fly fra London har fredag aften været nødt til at lave en såkaldt sikkerhedslanding i Københavns Lufthavn.

Årsagen er, at de har modtaget en melding om røg i kabinen.

Det bekræfter Københavns Lufthavn til Presse-fotos.dk.

På billeder, som Presse-fotos.dk har fået tilsendt inde fra flyet, kan man se brandmænd inde i flyet, efter det er landet.

– Jeg kan bekræfte, at der har været en standby-landing, efter vi har fået en melding om røgudvikling i flyet, og så har vi sørget for, at flyet har fået landingstilladelse og sørget for at stå klar med indsatsstyrke til, når de landede, siger Marie Louise Hansen, som er pressevagt ved Københavns Lufthavn.

Efter flyet var landet, så gik de fremmødte brandmænd fra indsatsstyrken om bord på flyet, hvor de undersøgte kabinen nærmere.

– De har undersøgt flyet, og der var ikke noget galt, fortæller pressevagten.

Men har der været røg i kabinen?

– Altså flyet er blevet undersøgt for at være fuldkommen sikre på, at der intet er galt med det, og det er der ikke, svarer Marie Louise Hansen.

Pressevagten oplyser også, at ingen personer er kommet til skade i forbindelse med hændelsen.

Det har ikke være muligt at få oplyst, om flyet var på vej til København, inden det var nødsaget til at foretage en sikkerhedslanding i den danske hovedstad.

Der var tale om et fly fra det britiske luftfartsselskab British Airways.