Flere personer set flygte fra voldsomt sammenstød

Flere personer er set flygte fra et voldsomt færdselsuheld i et boligkvarter. Et større område omkring stedet er afspærret, mens en person er blevet bragt på hospitalet

Tirsdag aften er Syd- og Sønderjyllands Politi sammen med ambulancetjenesten rykket ud til et færdselsuheld mellem to biler.

Det hårde sammenstød er sket på Kvaglund i Esbjerg omkring klokken 19.30. De forulykkede køretøjer holder stadig smadret bag afspærringerne klokken 21.30.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her holder de to smadrede biler

Ifølge Presse-fotos.dks udsendte er der stor mystik omkring uheldet, da flere personer er set flygte fra stedet umiddelbart efter hændelsen.

“Politiet har endnu ikke kunne opstøve dem. Jeg ved ikke, om det kan være banderelateret, men der er gang i området for tiden,” lyder det fra vores udsendte.

Vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Erik Lindholdt oplyser til JydskeVestkysten, at en person er blevet bragt på hospitalet med lettere tilskadekomst efter sammenstødet. Vagtchefen ved endnu ikke, hvor mange personer der har været involveret i uheldet.

Billeder fra stedet viser, at et større område omkring uheldet er blevet afspærret med politiets afspærringsbånd.

Presse-fotos.dk forsøger at få en kommentar fra Syd- og Sønderjyllands Politi, men det har indtil videre ikke været muligt.

En 14-årige pige er mandag blevet efterlyst af politiet, efter et alarmopkald fra pigens pårørende. Tirsdag er der dog gjort forfærdeligt fund, da pigen er blevet fundet død.