03. sep. 2021 - 23:14

Flere anholdte – Rasmus Paludan i StockholmFlere personer er fredag blevet anholdt i forbindelse med at Rasmus Paludan har aflagt besøg i flere Stockholm-forstæder.
Forstæderne ser ud til at være nøje udvalgt efter mængden af de massive problemer, som områderne belastes med, af skyderier, drab, bander mm.
Flere af de steder som Rasmus Paludan fredag besøgte har alene indenfor den seneste tid dannet rammen om drab, skyderi mm.
Området omkring en moske i en stockholmsk forstad blev ligeledes besøgt.
Svensk politi var massivt til stede og transporterede således Rasmus Paludan rundt i et særligt køretøj med specialtrænede betjente (det svenske svar på PET).
Et af de steder, der blev besøgt måtte besøget afbrydes da en gruppe råbte ‘allahu akbar’ og optrådte truende.
Et andet sted blev flere personer anholdt.
Rasmus Paludan besøgte fredag blandt andet følgende forstæder: Husby, Rinkeby, Tensta, Fittja mfl.
Presse-fotos.dk har tidligere dækket bandedrab i Stockholm-forstæderne – blandet andet da en 20-årig ung mand blev likvideret. Læs mere her

Tidligere i år blev flere unge mænd idømt lange fængselsstraffe i Danmark. Disse unge mænd kom fra Rinkeby, hvor de er part i en lokal konflikt mellem to voldsparate bander kaldet ‘shottaz’ og ‘dødspatruljen’.
Du kan læse mere om likvideringerne her.

Onsdag i denne uge blev Rasmus Paludan gift, øjensynligt da han frygtede for sit liv i forbindelse med fredagens besøg i Stockholm.
Læs mere om brylluppet her.
Hør interview med Rasmus Paludan her.

Rasmus Paludan træder på koranen
Anholdt føres væk