16. aug. 2022 - 13:38

Flammer i Tarm: Flere stationer indkaldt til voldsom brandEn voldsom brand raserer lige nu i et skovområde og på en mark i Tarm

Tirsdag klokken 12.45 fik Midt- og Vestjyllands Politi sammen med brandvæsenet en anmeldelse om en kraftig markbrand på Vejlevej i den vestjyske by Tarm.

”Vi har fået en anmeldelse af en brand derude, men lige nu er det kun brandvæsenet, der er til stede. Jeg kan dog bekræfte, at der ikke er sket personskade,” fortæller vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi til Presse-fotos.dk.

SE OGSÅ: GRISETRANSPORT VÆLTER I RUNDKØRSEL: ‘700 GRISE BLIVER NU AFLIVET’

Som billederne indikerer, har flammerne godt fat i et større område af både mark og skov. Det fortæller også Presse-fotos.dks fotograf, der står tæt på flammerne.

”Det er startet med en brand i en grøft og har nu spredt sig til en stor mark med halmballer og noget skov. Der er blevet kaldt assistance ind fra mange brandstationer. Brandvæsenet kæmper lige nu en stor kamp med flammerne,” fortæller fotografen.

Presse-fotos.dk er ikke bekendt med, hvorfor branden er opstået. Men brandvæsenet har i denne tid rigtig travlt med at slukke brande på marker, der er opstået i forbindelse med høstning.

“Vi har ni køretøjer herude til branden i Tarm, så vi er klar. Lige nu er der en tendens til tørke og ingen regn, så der er risiko for endnu flere brande af den slags,” fortalte indsatsleder i brandvæsenet Lars Lyngvig til Ringkøbing Skjern Dagblad under branden.