12. feb. 2023 - 17:50

Fireårig dreng blev fundet livløs i vandbassin: Nu er der nyt om hans tilstandLørdag eftermiddag blev en blot fireårig dreng fundet livløs på bunden af Sydthy Svømmebad i Nordvestjylland. Han blev efterfølgende hastet i en lægehelikopter til Aarhus Universitetshospital for behandling. Nu har lederen fra svømmebadet en opdatering på drengens tilstand

“Det er endt med en lykkelig udgang,” siger svømmebadets centerleder, Per Nielsen, søndag eftermiddag til TV MidtVest.

Den fireårige dreng blev i første omgang opdaget livløs på bunden af bassinet af et par, der hurtigt fik ham op til overfladen.

To livreddere, der var på arbejde under ulykken, ydede livredende førstehjælp til den fireårige på stedet, inden lægehelikopteren ankom og hastede drengen på Aarhus Universitetshospital.

Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Anders Olesen oplyste til TV MidtVest, at det netop var den hurtige førstehjælp fra livredderne, der ender med at redde drengens liv – og han slipper af den grund også efter alt at dømme uden mén.

SE OGSÅ: KØDÆDENDE KVINDE TYGGER PÅ BETJENT

Ifølge centerleder Per Nielsen er alle procedure i svømmebadet blevet overholdt. Stedet har samtidig haft besøg af en krisepsykolog, der skulle hjælpe de to livreddere og to cafemedarbejdere.

Midt- og Vestjyllands Politi skal nu undersøge ulykken nærmere.ANDRE LÆSER OGSÅ