Kødædende kvinde tygger på betjent

En 33-årig kvinde skabte natten til lørdag drama for alle pengene i det centrale Aarhus, da hun opførte sig som et pattebarn

En ellers helt banal uoverensstemmelse mellem en bilist og en 33-årig kvinde udviklede sig til en forestilling af de helt store lørdag morgen klokken 03.50 i Fiskergade i Aarhus C.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Kvinden tog nemlig et skænderi mellem de to til næste niveau, da hun brugte sin lårmuskels fulde kraft til at losse til bilistens bil.

Sparket var faktisk så hårdt, at det gav en større bule i bilen.

Derfor tilkaldte bilisten Østjyllands Politi, der hurtigt sendte en patrulje til assistance for at få dæmpet gemytterne.

Lige lidt hjalp det dog.

Den 33-årig kvinde begyndte nemlig at opføre sig så aggressivt, at betjentene vurderede, at man var nødt til at anholde hende.

Det fik dog kvindens indre kannibal frem, og med et solidt bid med hele kæbens kraft plantede hun sine mælketænder – må man vel næsten antage – i betjentens underarm.

Det afledte, som de fleste vel nok er klar over, ikke noget positivt med sig.

Kvinden blev således sigtet for hærværk mod bilen og vold mod tjenestemand.

SE OGSÅ: DEL 1 | PRESSE-FOTOS.DKS JOURNALIST PÅ NARKOREPORTAGE MED 19-ÅRIGE ASKE: ‘JEG GØR IKKE NOGEN OVERVEJELSER, INDEN JEG TAGER STOFFER, JEG GØR DET BARE’