Fire ambulancer: Lastbil og varevogn i hårdt frontalsammenstød

To personer er blevet bragt til hospitalet i forbindelse med et frontalsammenstød mellem en lastbil og en varevogn. Fire ambulancer er rykket ud til uheldet

En landevej fyldes torsdag formiddag op med blå blink og sirener fra mindst fire ambulancer, flere brandbiler og politibiler.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog klokken 09.04 en anmeldelse om et færdselsuheld med muligt fastklemte på Elverdamsvej ved den midtsjællandske by Kirke Såby.

Det bekræfter pressemedarbejder fra politikredsen Charlotte Tornquist over for Presse-fotos.dk.

“En lastbil og en varevogn er stødt sammen. Varevognen vælter i forbindelse med sammenstødet om på taget, og vi får meldinger om, at føreren er fastklemt – men han har selv kunne komme ud, da vi når frem,” lyder det fra hende.

Chaufføren af varevognen er blevet bragt på hospitalet i en ambulance med udrykning.

“Han er ved bevidsthed, men vi kender endnu ikke hans nærmere tilstand. Lastbilchaufføren er samtidig også blevet kørt på hospitalet til et tjek, men det er med lettere tilskadekomst,” siger Charlotte Tornquist.

Ifølge Presse-fotos.dks udsendte er ambulancerne kørt i retning af Holbæk Sygehus.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses lastbilen og den væltede varevogn

Midt- og Vestsjællands Politi har endnu ikke nogen informationer om, hvorfor sammenstødet er sket.

En bilinspektør er blevet sendt ud til uheldsstedet for at foretage tekniske undersøgelser, der senere skal klarlægge de nærmere omstændigheder omkring hændelsen.

I den forbindelse er Elverdamsvej blevet afspærret i begge retninger, mens undersøgelserne pågår.

En bilinspektør sendes ud til ulykker og uheld, når politiet mistænker svær personskade eller død.

“Vi har endnu ikke nogen tidshorisont for genåbning af vejen,” siger Charlotte Tornquist.

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i et anklageskrift i en anden voldsom sag, hvor en grædende kvinde er blevet kvalt og voldtaget. Den 25-årige mand, der er tiltalt i sagen, fortalte angiveligt sit offer, at hun skulle voldtages, fordi hun var hans slave.