17. apr. 2023 - 9:00

Filippas mor: ’27 timers mareridt er overstået – Tak til hele Danmark!’Her får familien overbragt den glædelige nyhed

13-årige Filippas mor sender nu en rørende tak til hele Danmark for hjælpen i eftersøgningen af hendes datter

13-årige Filippa blev søndag kort før klokken 15 fundet i live efter at have være bortført i 27 timer.

Annonce

Et langt mareridt var derfor slut for den 13-årige piges familie, der sammen med politiet og resten af Danmark havde ledt efter den nyudklækkede konfirmand siden lørdag formiddag.

’27 timers mareridt er overstået, og min højt elskede Filippa er hjemme! Tak til hele Danmark, alle frivillige der hjalp i blinde, min vidunderlige mand, hele vores fantastiske netværk og særligt et fantastisk effektivt efterforskningsteam,’ starter Pernille Nielsen – mor til Filippa – sin takkebesked på sin facebookprofil.

En 32-årig mand er blevet anholdt i sagen om Filippas forsvinden. Han fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Næstved mandag klokken 11.00.

Manden blev anholdt på baggrund af blandt andet 600 henvendelser fra borgere til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det fortalte politiinspektør Kim Kliver på et hjerteskærende pressemøde om fundet af Filippa i live søndag klokken 15.10.

Annonce

Også Pernille Nielsen takker for de mange henvendelser, som hun og familien har modtaget.

‘Tak for alle, der har skrevet både her og på sms, samt ringet. Jeg får læst det hele, når overskuddet er til det, men lige nu skal jeg være her for min datter,’ skriver Filippas mor og fortsætter.

‘TAK, TAK, TAK!! Mine bønner blev hørt, og Filippa har det ok efter omstændighederne. Vi er i hele familien hårdt ramt, men kæmper os ovenpå SAMMEN,’ afslutter hun beskeden – som du kan se nederst i artiklen.

På pressemødet om fundet af Filippa fortalte Kim Kliver, at man havde fundet den 13-årige pige ved bevidsthed, men ellers havde man ingen kommentar til hendes tilstand, eller hvad pigen havde været udsat for.

Annonce

“Vi har et billede af, hvad der er sket, men det billede er vi nødt til at holde for os selv,” sagde Kim Kliver på pressemødet.

SE OGSÅ: 13-ÅRIGE FILIPPA FUNDET I LIVE!

Det var lørdag formiddag omkring klokken 11.30, at 13-årige Filippa forsvandt, efter hun var ude at gå med aviser i området omkring Sørbymagle, Kirkerup og Fuglebjerg på Vestsjælland.

Hendes familie fandt efterfølgende hendes cykel, taske og mobiltelefon henkastet langs en øde vej i Kirkerup. Siden da startede en massiv eftersøgning af Filippa, og søndag eftermiddag kort før klokken 15 blev hun altså fundet i live på en adresse, hvor en 32-årig mand også befandt sig.ANDRE LÆSER OGSÅ