24. maj. 2023 - 13:47

Fem drenge anholdt for røveriArkivfoto

Fem drenge i alderen mellem 14 og 15 år er blevet anholdt i en sag om et røveri mod tre andre drenge. En af dem er nu blevet varetægtsfænglset

Søndag den 7. maj om aftenen blev tre drenge, som Københavns Vestegns Politi ikke oplyser alderen på, røvet af fem andre gerningsmænd, som politiet mistænker er drenge i alderen 14 og 15 år.

Annonce

En intens efterforskning førte tirsdag til, at de drenge kunne anholdes.

”De fem er en gruppe af utilpassede unge, som vi i politiet har haft stor opmærksomhed på de sidste par måneder”, siger politikommissær og leder af lokalpolitiet i Herlev, Lars Jørgensen

SE OGSÅ: TYSK TURIST PÅ TOTAL AFVEJE: ENDTE SIN LØBETUR MIDT I SKARPSKYDNINGSØVELSE

En af de nu anholdte drenge på 15 år blev kort før røveriet den 7. maj dømt i en anden sag for vold, røveri og vidnetrusler mod en 14-årig dreng i Herlev. Den episode fandt sted i februar.

Den dom har sammen med den nuværende mistanke for røveri ført til, at den 15-årige dreng under et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup onsdag er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Annonce

De resterende fire er sigtet i sagen, men er ikke varetægtsfængslet.

”Efterforskningen fortsætter efter dagens fængsling, og vi hører meget gerne fra vidner eller andre, der har oplysninger i sagen eller lignende sager”, siger Lars Jørgensen.

Herlev Kommune er også inddraget i sagen.ANDRE LÆSER OGSÅ